17 aug. 2011

ŢINTĂ CLARĂ.

Aţi mers vreodata, in spatele unei femei? Sunt convins ca da. Şi nu neaparat, pentru a vedea unduirea soldurilor. De regula aşa mergem,noi barbaţii. Femeile in faţa şi barbaţii mai in spate. Ce, suntem ţigani, să mearga femeile in spatele nostru? Nu suntem. De asta au rămas ăştia primitivi. Există diferenţe majore intre cele două tipuri de mers, ale femeilor şi bărbaţilor.
Barbaţii, au o ţinta clară.
Ţin drumul drept. Se apropie de ţinta,se asigura, semnalizează corespunzător şi intră in local. După patru, cinci ore de dezbateri, ies din local şi de abia atunci merg ca femeile.
Femeile au alt tip de mers.
Oricăt ar fi trotuarul de larg ele merg ceva tip litera S. Din bordura in bordura. Nu au o ţintă. Le-aţi vazut şi cănd coboara scările. Cand ajung jos, le trebuie timp să se hotarească in ce directie să o apuce. Neavănd o ţintă clară, cănd ajung in dreptul unei vitrine şi esti in spatele unei femei trebuie să reduci viteza şi să ţii piciorul pe frănă. Au vazut, printre miliardele de lucruri, un ruj. Fără să se asigure fără să semnalizeze fac stănga sau dreapta. Dacă nu eşti atent intri in ele. Şi intri din spate deci eşti de vină. Să spui că nu au semnalizat, că....., eşti de vină.
Situatia se schimba radical, cănd merg căte două.
Atunci se ţin de braţ. Normal că una trage intr-o parte cealaltă in partea opusă. Se anihilează reciproc şi merg drept. Oricum tot nu au ţintă clară. Atunci e cel mai periculos. Trebuie să păstrezi o distanţa şi mai mare şi să ai şi mai mare grijă. S-au văzut cazuri, cănd brusc s-au despărţit, una luand-o spre vitrină, alta spre trecerea de pietoni. Degeaba ai ABS, nu te mai salvează. Dar, dacă au o ţintă clară lucrurile se schimbă. Aşa a procedat şi prezindentul. A pus pe una şef la executiv şi pe alta sef la legislativ. Le-a arătat o ţintă şi ele o urmăresc. Nefiind şi ţinta noastră nu ne interesează. O să intrebaţi de ce nu a pus barbaţi. A pus, dar unul a rămas la coasă şi unul a rămas in local. Se uita pe pereţi după culori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu