22 iul. 2011

PANTOFUL.

Alelei, pe ei fratiorii mei, racnea Fane 2 peste tara. Romanii incremenira.
Cate o banchiza avea fiecare pe sira spinarii. Parul li se ridicase ca la panchisti.
-Iar vine asta sa ne taie tot si sa ne mareasca intretinerea. Tocmai acu cand a zis ca am luat-o la fuga spre bunastare, iar aia, din alte tari, stau la coada, sa-i invatam cum sa iasa din criza. Lui nea Costica ii iesisera ochii cat cepele. Era la masa si se inecase cu un paharut. De tuica. Nevasta sa arunca gogonelele in toaleta. Madam Ica il ascunse pe ala micu in sacul de la aspirator. Vasile inoda de zor la cearceafuri. Pai mai bine facea parasuta, ca de la etajul la care sta el se deschidea pana jos.
Toti dardaiau.
Doar lui Valeriu nu-i pasa.
Era mort.
De beat si se culcase.
Se mai trezeste la alegeri cand isi ia galeata si se imbata iar.
Saracu Fane2, fara sa vrea, a bagat spaima in cetateni. Si-a cumparat pantofi noi si vorbea cu picioarele. Adica se adresa picioarelor. Ca sa se dea mare a cumparat pantofi cu trei numere mai mici.
Ca bate tara, in lung si lat cu elicopterul si nu vrea sa se faca de ras. Acu, eu, ii dau dreptate. Macar asa, cu pantofi noi, arata si el a premier.Ca nu e, asta este alta gasca.
A mai venit unul sa ne arate cum o s-o ducem, prin gaura din talpa pantofului .
Oricum locatarii au ramas in pozitie de fuga. Multi au si fugit. Aia mai tinerii.
Acu, cum dracu sa mai fuga nea Sandu, la 80 de anisori facuti alaltaieri. Si unde sa fuga? Ce nu au si aia babalicii lor? Da, dar aia nu fug. Aia merg cu 25, sau, 30 de noduri cu Queen Mary2. Sau 3?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu