21 iul. 2011

DORUL.

Ati auzit, ce a spus, ministrul sanatatii. Reforma in sanatate incepe sa dea roade.
Din maghiara in romana, tradus, inseamna "se moare pe capete". Cu natalitatea stam prost. Cu mortalitatea excelent. Nu sunt eu tare la "armetica", deci o sa rog pe cineva sa calculeze in cat timp disparem. In Bucuresti, sunt multe spitale si tot face salvarea, ceva timp, din cauza traficului. Pai 100km, pana in varf de munte, ii face, oho. Il si inmormanteaza pe ala, pana ajunge masina acolo. Cel putin cu spitalutelele alea functiona efectul placebo. Tragea bolnavul aer in piept, se urca in caruta, functiona efectul, oprea la o farmacie sa-si cumpere o transfuzie si ajungea la spitalut.
Zic, desfiinteaza spitalele, daca ai tu chef, dar fa macar un heliport, ceva, in fiecare satuc ca sa aiba cu ce ajunge Smurdul rapid.

Nota mea
Goguţă au făcut terenuri de fotbal! Care la nevoie pot deveni imediat heliporturi! Beiiiii, hai să vă vând un pont! Care vreţi să faceţi o afacere cumpăraţi-vă un elicopter! Vin alegerile, terenuri de fotbal avem căcălău măria ta, deci candidatul nu pierde vremea cu masina pe drumurile desfundate ale României! Zuuuuum aterizează, hapa-hap haleşte dumicatul de pâine cu sare, gâl-gâl dă ţoiul de tărie pe gât, hopa-sus la tribună, bagă speach-ul, aplauze ura-ura, hopa-hop iar în elicopter şi haida fâl-fâl spre alt teren de fotbal! Avere o să faceţi din închirierea elicopterului! Hihihi, acum aţi înţeles care-i treaba cu terenurile de fotbal? Nătărăilor!

Acum si oamenii sunt de vina. Le suna ceasul si ei pleaca, asa hai hui, la spital.
Nu se informeaza si ei de la televiziuni, din ziare, ce se mai desfiinteaza, ce se mai taie. Ii apuca dorul de moarte si pleaca asa, la spitale inchise. Sa le fie rusine.
In loc sa stea, acasa, frumos, cuminti. Il apuca dorul? Pai sa adune familia, sa le dea bani de inmormantare (daca are), ca sa nu ramana aia datori pe viata, sa se urce frumos in coparseu, sa-si aprinda o lumanare si "te conduc cu sapca in mana". Unii spuneau ca reforma asta e necesara, e ca o operatie chirurgicala, trebuie taiat raul.
Dupa cum ati vazut, s-a taiat.
OPERAŢIA A REUŞIT, PACIENTUL MORT!

Nota mea
Goguţă DE CE MANIPULEZI? Uite! Pacientul mai dă din deget!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu