25 iul. 2011

ORGANUL.

Multa lume se intreaba la ce foloseste un organ. Ma rog sunt pe lumea asta, o gramada de ignoranti. Cum poti sa existi fara organ. Sa presupunem, ca nu ai un organ.
Oricum s-ar numi el. Se cunoste? Pai se. Pentru ca, organele functioneaza impreuna. Daca lipseste unul, se da totul peste cap. Se cunoaste? Pai se. Sunt si exceptii, care nu fac, decat sa intareasca regula. E de exmplu viermisorul ala care da apendicita. Altele, zici, ca nu ai nevoie de ele. Ba ai. Pai, daca iti scoate nenea amigtolodoistul, amigdalele, racesti mai usor? Racesti. Sa presupunem ca nu ai urechi. Vezi sa mergi, mirosi ceva tanar, dar nu-l poti asculta pe Guta. Este pierdere? Pai este. Acum sunt si organe care se atrofiaza.
Degeaba zice nevasta mea, sa sar, peste programele ale interzise, de pe cablu. Oricum sar. Oricum nu ma uit. Organul respectiv, nu mai functioneaza, cum trebuie. Din mai multe functii, a mai ramas cu una. Dar foarte importanta.
Acum, toate organele astea, ca sa fuctioneze, au nevoie de multe. Doar cu aer, nu pot trai. Au mevoie, de un organ, care sa le coordoneze.
Ca nu poti sa te uiti dupa o gagica,sa o mirosi si in acelasi timp sa alergi dupa bacterii.Trebuie coordonare.Organul e
la datorie zi si noapte.Organul nu are pauza. Organul, are organe, care il coordoneaza. Fa aia, fa aialalta. Si organu face.
Daca organul, face altceva, decat ia zis organul superior, iese rau. Nu pentru superior. Eu nu am vazut inca, transplant de creer.
Vin jdemii de bacterii care se bat cu alte jdemii de virusi. Pai sase organe si alea fara sange fara aer fara vitamine ce pot face?
Pai stau. Daca orgaunul ala, care nu poate fi transplantat, insa le zice so. Organul scoate limfocitele, limbocitele, pizdoctite si la atac.
Toate tembeliziunile dezbat un caz. Mare. Niste limbrici s-au batut cu niste alti limbrici. Acu, ca de ce organele stateau asa ca la plaja.
Pai unu la mana, ca nu erau lasati de organul netransplantabil. Doi la mana, ca un organ v-am mai zis are nevoie de vitamine, proteine, oxigen,
etc.Si daca nu are ce face organul? Doarme.
Vezi, uite asa un organ devine parazitar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu