15 sept. 2011

SUCCESURI GALACTICE

 .
„Este, cred eu, un parteneriat strategic în care ambii parteneri câştigă, iar România are şansa participării la proiecte româno-americane care să facă transferul de tehnologie, de cercetare în economia românească“
(Traian Băsescu)
Preşedintele Barack Obama a ţinut să precizeze, intr-un interviu special acordat acestiu eveniment galactic că:
.
.
Aceste succesuri răsunatoare nu i-a lasăt pe romăni indiferenţi
.
.
Într-o atmosferă de înaltă preţuire şi adânc respect, a avut loc istorica întâlnire între preşedinţii Barack Obama şi Traian Băsescu. Al nostru Traian gaozarul ardea de nerăbdare (13 sept, Ziua pompierilor!) să întărească legătura pe axa Bucureşti – Washington, iar Obama părea cam negru la faţă, dar nu de supărare. Şi-au întins mâna, Obama, fireşte, bărbăteşte, Băsescu, cu palma orientată, oarecum, în sus. Barack l-a întrebat de ce se uită spre Udrea, dar preşedintele nostru mafiot i-a explicat că aşa are el ochiul. În momentul când s-au fotografiat, Obama l-a invitat pe Boc să stea pe scaun, dar acesta nici nu era prezent. Au urmat amabilităţi, pentru presă, apoi au început discuţiile. Obama l-a întrebat pe al nost’ ce mai fac oamenii din Deveselu şi dacă-i mai aşteaptă pe americani. Băsescu gaozarul , a abordat problema vizelor şi vizitelor în SUA, dar partea americană era cu gândul în altă parte. Cât al nost’ a vorbit în engleză, a fost nevoie de un translator în americană, iar când a folosit formulele „How do you do” la modul „Hau zguduiu tu!” şi „Glad to meet you!”, pronunţat „Gled tu mituit iu!”, Obama n-a înţeles nimic.
S-a mai discutat despre contribuţia părţii române, cu victime, în Afganistan, despre interesul tot mai crescut în scăderea economică şi invers, chestii banale, gen încălzirea globală, la iarnă, în România, lunecarea planetei spre roşu, mărirea populaţie mondiale, made în China, precum şi probleme esenţiale, de larg interes, cum ar fi nunta lui Borcea, eliberarea lui Bercea mondialul, Lady Gaga şi Inna, gazonul de pe Arena naţională şi tendinţele negrilor de discriminare a rasei albe etc.
De asemeni, poporul romăn a aflat cu maximă bucurie că, preşedintele Italiei, Giorgio Napolitano, va efectua, o vizită de stat în România, la invitaţia preşedintelui mafiot Traian Băsescu.
Potrivit Preşedinţiei italiene, discuţiile dintre cei doi şefi de stat se vor axa pe teme bilaterale, pe specializarea in a taia veniturile cu 25 % a prostimii si marirea salariilor la 80.000 de euro pe luna la sefii de companii de stat , mult mai mari decat salarul sefului de la EXXONMOBIL cea mai mare companie din lume , pe scolirea si specializarea mafiei italiene mult ramasa in urma in fata Mafiei Romane europene, dar şi pe chestiuni legate de contextul internaţional.
Giorgio Napolitano se va întâlni în cursul vizitei şi cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase pentru a se documenta cum se pot fura voturi in Parlament fara ca nici o institutie abilitata sa nu se sesizeze oficial , preşedintele Senatului, Mircea Geoană, dar şi cu premierul Emil Boc. Din delegaţia italiană mai face parte ministrul de Externe, Franco Frattini.  Întâlnirile dintre Georgio Napolitano şi Mircea Geoană şi Roberta Anastase au fost deja anunţate de secretariatele celor două Camere, în timp de Administraţia Prezidenţială nu a făcut până în acest moment niciun anunţ oficial,aşteptand luna plină..

De la lume adunate si inapoi la lume date
Din presa pro mariner - iulian fota balbaitul si baconschi
Un picusor modificate - pe ici pe colo.

4 comentarii:

  1. Orice comentariu este de prisos.S-a semnat si parafat un scut care apără Romania si natiune romană,la propriu si la figurat.Necurate sunt căile domnului ,atunci cind le-a intrat ca un cui gindul de a face din Marea neagră lac rusesc.Si nici nu mai era mult!Romanii sunt proamericani ,dovadă că aici NIMENI nu a protestat impotriva prezentei bazeilor americane.Amenintări sunt de toate felurile ,din multiple planuri ,subtile sau grosolane,pozitia strategică geografică a Romaniei le dă bătaie de cap multora.Si nu numai vecinii.Romania slăbită din interior,prin luptele fără scrupule ale unor haite nesătule ar fi fost vulnerabilă ,in conditiile in care state puternice ,virfuri de lance in UE se declara nemultumite de lipsa de”cooperare” a Romaniei.,adică obligatia de a face,de a da ,dar si de a lua!Să facem tot ce ni se impune,să dăm tot ce ni se cere si să luăm tot ce ni se bagă pe git!
    In conditiile in care planeta a luat-o razna,tot ce era sigur a devenit incert,judecățile de valoare stiute nu se potrivesc pe sablon,tările arabe au devenit un viespar a cărei directie nimeni nu o stie,ce ar mai insemna Romania in acest context?Jocurile sunt făcute.Să inceapă jocul!

    RăspundețiȘtergere
  2. cacat in ploaie.cine dracu crezi, ca facea scandal in Romania,daca erau sa zicem baze bulgaresti?

    RăspundețiȘtergere